Altankasse med kapillærvanding - L: 80 B:20 H:18

Varenummer: 100114

På udkig efter en altankasse med kapillærindsats, så den ikke kræver så meget vanding? Vores altankasse er produceret i forzinket stål og har en smart kapillærindsats, som opbevarer overskydende vand i bunden. Dette overskydende vand har planternes rødder adgang til, så de kan suge vand efter behov. Dette gør at man kan fylde dette vandreservoir, så man ikke skal vande så ofte. Det er også utrolig smart, hvis man skal ud at rejse og planterne derfor ikke har adgang til vand i længere tid.

Altankassen er dansk produceret og i kraftigt materiale, så den ikke buler ud, når der kommer jord i.

Det er muligt at hænge altankassen op på gelænder og væggen. Vi laver beslag der passer til at hænge på dit gelænder. Ønsker man at monterer den på væggen, har vi et beslag der er velegnet til dette.

Altankasser kan være en utrolig god måde at få planter og blomster på altanen. Med en altankasse får man naturen ind uden at det tager gulvpladsen på altanen. Man kan på den måde skabe en hyggelig og frodig altan. Krydderurter er særdeles velegnede til altankasser og så er det let at tilfører lidt ekstra smag til madlavningen.

Vi producerer denne altankasse ca. hver anden uge, så man skal regne med en tilsvarende leveringstid. Har man spørgsmål til leveringstiden, er man altid velkommen til at ringe.

Leveringstid 5-10 hverdage, da de løbende bliver produceret.

799,00 kr.

Stock Image På lager

Altankasse med kapillærvanding - L: 80 B:20 H:18

Materiale: Zink

Mål: 80 cm lang, 20 cm bred og 18 cm høj.

Kapilærindsats og vandstandmåler medfølger.

Alternativer
Andre købte også