Rundt højbed Ø120, 20 cm høj | 3 mm jern | Åben

Varenummer: 100455

Flot rundt højbed uden bund i. En super god og billig løsning, hvis det alligevel bare skal stå ud i haven. Med en diameter på 120 cm og en højde på 20 cm er der mange muligheder. Det kan fx være at man vil bruge det som et helt almindeligt højbed, hvor der skal plantes grøntsager og krydderurter. Vi ser dog også, at det bliver brugt til bed afgrænsninger og afgrænsninger af træer. En ny smart måde at anvende det på, er ved at lave et hyggeligt lille bålsted. Man kan have et afgrænset bålsted. Man kan ligge jernringen ned i niveau, hvorefter man fylder det med evt. sand og sten. Man kan vælge om man vil have endnu en lille ring i midten, eller om man stiller et bålfad, som også er gravet lidt ned i niveau. Bålet får derved et sikker underlag, mens det står flot og dekorativt i haven.

Bemærk: Højbedet kommer i 2 dele og med medfølgende bolte/møtrikker til at samle dem. Det leveres uden rustfarve, rustfarven vil komme efter nogle uger med regnvejr.

1.199,00 kr.

Stock Image På lager

Rundt højbed Ø120, 20 cm høj | 3 mm jern | Åben

Det har en tykkelse på 3 mm og er lavet i jern. Det har en diameter på 120 cm og en højde på 20 cm. Det vejer 19 kg og kommer i 2 halvdele. Der medfølger bolte og møtrikker. Når det kommer har det endnu ikke fået sin flotte rust farve, da det er ny produceret. Dette vil dog komme efter blot 2 uger.

Alternativer
Andre købte også