Rundt højbed Ø50, 10 cm høj | 2 mm cortenstål | Åben

Varenummer: 100731
Rundt højbed i cortenstål 10 cm høj, 50 cm diameter Ingen bund, direkte jordkontakt Nem samling, bolte inkluderet Multifunktionel brug Lang levetid, rustrød farve Læs mere om det runde højbed her

299,00 kr.

Stock Image På lager

Rundt højbed Ø50, 10 cm høj | 2 mm cortenstål | Åben

Lad fantasien få frit spil med vores alsidige, runde højbed i cortenstål! Med sine mål på 10 cm i højden og 50 cm i diameter, er denne ring perfekt til at skabe små oaser i haven. Forestil dig en lille frodig ø med farvestrålende blomster eller et minikrydderurtebed lige ved hånden, når du skal tilberede sommerens grillretter.

Men hvorfor stoppe der? Denne ring er ikke kun et højbed. Brug den som en elegant afgrænsning omkring dine eksisterende bede eller træer. Har du en robotplæneklipper, fungerer ringen som en effektiv barriere, der beskytter dine planter og holder klipperen på rette kurs.

Og så er der materialet; cortenstål, kendt for sin bemærkelsesværdige holdbarhed og sin smukke, rustrøde farve, som udvikler sig over tid. Og vil du fremskynde processen? Et lille tip: en klud med lagereddike kan accelerere farveskiftet, uden at det går ud over levetiden.

Højde: 10 cm.
Diameter: 50 cm.
Tykkelse: 2 mm.
Vægt: 2,6 kg.
Materiale: Cortenstål

Alternativer
Andre købte også