Rundt højbed Ø50, 20 cm høj | 2 mm cortenstål | Åben

Varenummer: 100732
Rundt højbed i cortenstål 20 cm høj, 50 cm diameter Ingen bund, jordkontakt nødvendig Dobbelt funktion: højbed eller afgrænsning Samles med 2 bolte Lang levetid, rustrød farve

Læs mere om det runde højbed her

399,00 kr.

Stock Image På lager

Rundt højbed Ø50, 20 cm høj | 2 mm cortenstål | Åben

Drømmer du om at sætte et kunstnerisk præg på din have vores rund højbed i cortenstål er ikke bare en smuk havefunktion, det er et udsagn om din smag og stil. Med en højde på 20 cm og en diameter på 50 cm, er dette runde højbed den perfekte måde at skabe et fokuspunkt i din have eller ved terrassen.

Forestil dig at plante høje græsser, der danser i vinden, eller en farverig blomsterbouquet, der fanger øjet. Eller hvorfor ikke gøre højbedet til et hyggeligt hjørne med dine yndlingskrydderurter? Det har et design uden bund der giver optimal jordkontakt, så du har friheden til at plante næsten enhver type vegetation.

Dette runde højbed er også utroligt alsidigt. Brug det som en elegant græskant eller bedafgrænsning. Og hvis du har en robotplæneklipper, kan ringen nemt graves lidt ned i jorden for at skabe en stabil barriere. Plus, dens åbne design gør det let at omslutte et eksisterende træ eller busk.

Kvaliteten er god da cortenstål er kendt for sin lange levetid og sin evne til at udvikle en attraktiv rustrød patina over tid. Og hvis du er utålmodig, kan et hurtigt tip med lagereddike fremskynde farveprocessen uden at påvirke levetiden.

Højde: 20 cm.
Diameter: 50 cm.
Tykkelse: 2 mm.
Vægt: 5 kg.
Materiale: Cortenstål

Alternativer
Andre købte også