Rundt højbed Ø50, 20 cm høj | 3 mm jern | Åben

Varenummer: 100457
Ø50 cm diameter, 20 cm højde Multifunktionelt: Bed eller kantafgrænsning Massivt 3 mm jern Dansk håndværk Inkl. bolte/møtrik Fleksibelt åbent design

Læs mere om det runde højbed her

499,00 kr.

Stock Image På lager

Rundt højbed Ø50, 20 cm høj | 3 mm jern | Åben

Er du på udkig efter det perfekte fokuspunkt til din have eller terrasse? Vores runde højbed indfanger en kombination af æstetik og funktionalitet, der vil berige ethvert udendørsområde.

Denne jernring er dit canvas for kreativitet i haven. Med sin imponerende diameter på 50 cm og en højde på 20 cm er der rigelig plads til både blomster og buske. Og hvorfor ikke bruge det som et moderne alternativ til et traditionelt krydderurtebed?

Det robuste 3 mm jern giver dig holdbarhed, der vil glæde dig sæson efter sæson. Plus, det danske design garanterer, at du får et produkt af høj kvalitet. Og her er det smarte: Den leveres med bolte og møtrikker for enkel samling. Det åbne design gør det endda muligt at omringe et allerede eksisterende træ eller en busk.

Dette er mere end blot en jernring til haven; det er en invitation til at udforske din egen kreativitet i udformningen af dit personlige frirum. Med sit alsidige og åbne design giver dette rundt højbed dig muligheden for at skabe enestående og indbydende udendørsområder. Oplev, hvordan dette jernrings-højbed kan ændre hele din haves atmosfære, og gør det til din næste haveinvestering.

Alternativer
Andre købte også