Rundt højbed Ø60, 10 cm høj | 3 mm jern | Åben

Varenummer: 100448
Rundt højbed af jern Dimensioner: 10 cm høj, 60 cm diameter Autoværn til robotplæneklipperen Multifunktionel: Blomsterbed eller afgrænsning 2 bolte og møtrikker til nem samling Jern: Lang holdbarhed og rustrød patina

Læs mere om det runde højbed her

399,00 kr.

Stock Image På lager

Rundt højbed Ø60, 10 cm høj | 3 mm jern | Åben

Er du klar til at tage din haveindretning til det næste niveau? Med et rundt højbed får du en æstetisk og funktionel løsning, der kan ændre hele din haves udtryk.

Forestil dig denne smukke jernring som centrum for en lav, blomstrende oase eller som en elegant afgrænsning rundt om dit favorittræ. Med en diameter på 60 cm og en lav højde på 10 cm er dette højbed ideelt til dig, der ønsker et mere diskret, men stadig effektivt designelement i haven.

Fremstillet i slidstærkt 3 mm jern og designet i Danmark, er dette højbed bygget til at holde. Og det bedste? Samlingen er enkel med de medfølgende bolte og møtrikker. Det åbne design gør det nemt at placere ringen rundt om eksisterende planter eller træer, hvilket giver dig en bred vifte af indretningsmuligheder.

Tilføj en unik charme til dit udendørsområde med dette alsidige og elegante jernring-højbed. Det er den perfekte måde at bringe både skønhed og struktur ind i din have. Så uanset om du er en erklæret haveentusiast eller en nybegynder inden for havekunst, er dette rundt højbed i jern den ideelle investering for dig.

Alternativer
Andre købte også