Rundt højbed Ø60, 20 cm høj | 2 mm cortenstål | Åben

Varenummer: 100734
Cortenstål rundt højbed Dimensioner: 20 cm høj, 60 cm tværs Kræver direkte jordforbindelse Brug som højbed eller kantafgrænsning Samles med 2 inkluderede bolte & møtrikker Robust cortenstål der får rustfarve

449,00 kr.

Stock Image På lager

Rundt højbed Ø60, 20 cm høj | 2 mm cortenstål | Åben

Trænger din have eller terrasse til et elegant fokuspunkt? Med vores runde højbed i cortenstål får du ikke kun et æstetisk tilskud til dit udendørsmiljø, men også en praktisk løsning med lang holdbarhed. Med dimensionerne 20 cm i højde og 60 cm i diameter tilbyder dette runde højbed en stilet og praktisk måde at opgradere din have på.

Forestil dig et bed fyldt med farverige blomster, der stråler mod cortenstålets rustrøde nuancer, eller hvad med et minikrydderurtehave lige ved terrassedøren? Da højbedet er designet til at have direkte kontakt med jorden, er det ideelt til et bredt udvalg af planter.

Men dette runde højbed har mere end en funktion. Det kan også anvendes som en elegant kantafgrænsning til dine bede eller som en sikkerhedszone for din robotplæneklipper. Den lette samling og det åbne design gør det endvidere muligt at indkapsle eksisterende træer eller buske.

Cortenstål er kendt for sin fantastiske holdbarhed og evne til at udvikle en karakteristisk rustrød farve over tid. Og hvis du ikke kan vente, kan du fremskynde farvningsprocessen med lidt lagereddike.

Uanset om du er haveekspert eller nybegynder, er vores rundt højbed i cortenstål den ideelle måde at tilføje både skønhed og funktionalitet til dit udendørsområde. Hvis du leder efter et "rundt højbed" med både visuelle og praktiske fordele, er dette det rette valg for dig.

Højde: 20 cm.
Diameter: 60 cm.
Tykkelse: 2 mm.
Vægt: 8 kg.
Materiale: Cortenstål

Alternativer
Andre købte også