Rundt højbed Ø60, 20 cm høj | 3 mm jern | Åben

Varenummer: 100456
Ø60 cm for optimal planteplads 20 cm højde for fleksibel beplantning Robust 3 mm jern for lang holdbarhed Åbent design for alsidig placering Inkl. bolte for nem samling Dansk kvalitet i tidløst design

Læs mere om det runde højbed her

549,00 kr.

Stock Image På lager

Rundt højbed Ø60, 20 cm høj | 3 mm jern | Åben

Skab harmoni og skønhed i dit udendørsområde med vores runde højbed. Denne jernring til haven er perfekt, hvis du drømmer om at designe en unik blomsterø eller måske en diskret krydderurtezone nær din terrasse.

Med en diameter på 60 cm og en højde på 20 cm, får du en alsidig løsning, der kan indramme en bred vifte af planter. Det robuste 3 mm jern sikrer lang holdbarhed og vil over tid udvikle en charmerende patina.

Samlingen er enkel og ligetil med de inkluderede bolte og møtrikker, og det åbne design giver dig stor fleksibilitet i placeringen. Overvej for eksempel at bruge dette rundt højbed som en stilfuld afgrænsning rundt om et allerede eksisterende træ eller busk.

Produceret i Danmark og designet med øje for både kvalitet og æstetik, er dette højbed et sikkert valg for dig, der ønsker at forbedre din have med et produkt, der kombinerer funktionalitet med elegant design. Så uanset om du er erfaren haveejer eller ny i haven, kan vores runde højbede i jern være præcis det, du har brug for.

Alternativer
Andre købte også