Rundt højbed Ø70, 10 cm høj | 2 mm cortenstål | Åben

Varenummer: 100735
Cortenstål højbed i en rund form Størrelse: H 10 cm, Ø 70 cm Designet er uden bund for direkte jordkontakt Kan bruges som bed eller kantafgrænsning Enkel montage med 2 bolte & møtrikker Kraftigt materiale der får rustfarvet patina

Læs mere om det runde højbed her

399,00 kr.

Stock Image På lager

Rundt højbed Ø70, 10 cm høj | 2 mm cortenstål | Åben

Er din have eller terrasse i mangel på et iøjnefaldende element? Vores runde højbed i cortenstål tilbyder en kombination af skønhed og langvarighed, der vil give dit udendørs område en unik opgradering. Med målene 10 cm i højde og 70 cm i diameter, er dette runde højbed ikke bare elegant, men også enormt anvendeligt.

Forestil dig et flor af forårsløg eller endda et lille felt af krydderurter lige udenfor dit hus. Fordi højbedet er designet til at have direkte jordkontakt, kan du plante et væld af forskellige arter. Dette runde højbed kan også tjene som en sofistikeret bedafgrænsning eller som en grænse for din robotplæneklipper. Det åbne design tillader dig også at placere den omkring et allerede eksisterende træ eller busk.

Cortenstålet er kendt for sin robusthed og sin evne til at erhverve en charmerende rustfarve over tid. Du kan endda fremskynde denne proces med lidt almindelig lagereddike. Så hvis du er på jagt efter et "rundt højbed," der kombinerer æstetik og funktionalitet, behøver du ikke at lede længere.

Højde: 10 cm
Tykkelse:2 mm
Diameter: 70 cm
Vægt: 3,5 kg
Materiale: Cortenstål
Produceret i Danmark

Alternativer
Andre købte også