Rundt højbed Ø70, 10 cm høj | 3 mm jern | Åben

Varenummer: 100447
Rundt højbed Ø70 med 10 cm højde Lavet af robust 3 mm jern Åbent design for fleksibel placering Ideel til små træer og større planter Hurtig rustproces for naturlig patina Nem samling med inkluderede bolte og møtrikker

Læs mere om det runde højbed her

449,00 kr.

Stock Image På lager

Rundt højbed Ø70, 10 cm høj | 3 mm jern | Åben

Sæt et markant præg på din have med dette runde højbed i jern. Med en diameter på 70 cm og en højde på 10 cm giver dette højbed en unik mulighed for at skabe små naturlige øer i din have. Forestil dig et eksotisk palmehjørne eller et sart blomsterhav, der kontrasterer den rustikke jernring. Takket være det åbne design kan dette højbed let omkranse eksisterende beplantning, eller endda en skulptur for en dramatisk effekt.

Jernmaterialet sikrer lang holdbarhed og vil med tiden udvikle en naturlig rusten overflade, der tilfører en autentisk æstetisk kvalitet. Og bekymre dig ikke om samlingen; de nødvendige bolte og møtrikker følger med, så du hurtigt kan realisere dine haveidéer. Hvis du søger et "rundt højbed" der kombinerer form og funktion, er dette jernring til haven et oplagt valg.

Alternativer
Andre købte også