Rundt højbed Ø80, 20 cm høj | 2 mm cortenstål | Åben

Varenummer: 100738
Åbent design, så det let placeres Rustfarve indenfor kort tid Samles let med medfølgende bolte og møtrikker Direkte jordkontakt 2 mm cortenstål Lang levetid

Læs mere om det runde højbed her

599,00 kr.

Stock Image Udsolgt

Rundt højbed Ø80, 20 cm høj | 2 mm cortenstål | Åben

Mangler din have det der lille ekstra? Med vores runde højbed i cortenstål, der måler Ø80 cm i diameter og har en højde på 20 cm, får du en æstetisk såvel som praktisk tilføjelse til din udendørs indretning. Dette højbed er lavet af 2 mm cortenstål og giver dermed en robust løsning med en levetid på over 20 år.

Forestil dig en frodig samling af prydgræsser eller endda en lille oase af frugttræer og buske. Højbedets åbne design og direkte jordkontakt gør det ideelt for et bredt spektrum af planter og blomster. Men dette rundt højbed er ikke kun til planter. Med dets generøse størrelse kan det også fungere som en elegant barriere for din robotplæneklipper eller som et unikt designelement, der omslutter en eksisterende busk eller træ.

Den naturlige rustfarve af cortenstål vil udvikle sig over tid, men hvis du ønsker at fremskynde denne proces, kan det gøres med lidt lagereddike. Hvis du søger et "rundt højbed" der kan tilføje en kombination af stil og funktionalitet til din have eller terrasse, er dette rundt højbed i cortenstål med dimensionerne Ø80, 20 cm høj, et ideelt valg.

Højde: 20 cm.
Diameter: 80 cm.
Tykkelse: 2 mm.
Vægt: 7 kg.
Materiale: Cortenstål

Alternativer
Andre købte også