Græskant | Cortenstål 3 mm | H: 15, L: 120 med huller

Varenummer: 100555
Holdbart cortenstål: Utrolig robuste kvalitet Dimensioner: Tykkelse på 2 mm, 15 cm i højden og 120 cm i længden Enkel montering: Takket være forudborede huller, kan flere enheder nemt forbindes Tidløst udseende: Tilføjer et moderne touch til enhver have med sit stilrene design Alsidiig Brug: Ideel til at skabe både lige og buede grænser i haven Læs mere om græskanten her

135,20 kr.

Førpris: 169,00 kr. (20% besparet)
Græskant | Cortenstål 3 mm | H: 15, L: 120 med huller

Denne græskant i cortenstål er en ideel løsning for dem, der ønsker at tilføje et element af raffinement og struktur til deres have. Med dens 3 mm tykkelse, 15 cm højde og 120 cm længde, er den både robust og alsidig, klar til at møde dine havebehov.

Designet med praktiske forudborede huller, gør det let at forbinde flere sektioner, hvilket giver dig mulighed for at skabe en række forskellige designs - fra stramme, lige linjer til bløde, naturlige kurver. Cortenstålets rustne farvetone giver et naturligt og jordnært look, der smukt integrerer sig i havenes grønne omgivelser.

Denne græskant er ikke kun praktisk, men også et æstetisk element, der kan forvandle din have. Brug den til at skabe skarpe afgrænsninger mellem forskellige sektioner i din have, som en elegant ramme omkring blomsterbede, eller som en stilfuld kant langs stier og terrasser. Over tid vil cortenstålet udvikle en unik patina, hvilket giver hvert enkelt stykke sin egen karakter.

Inspirationen til brugen af græskanten er mangfoldig. Forestil dig at bruge den til at indramme et hyggeligt siddeområde, som kant til en vandfunktion, eller som en kreativ løsning til at definere rum i din have. Dens holdbarhed og tidløse design gør den til en værdifuld tilføjelse til ethvert haveprojekt, der vil glæde i mange år fremover.

Alternativer
Andre købte også