Plantekassesæt med bænk i sort | 120 x 40 x 40-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilær

Varenummer: 102252
Elegant sort plantekassesæt med bænk Stor plads til planter Charmerende douglastræsbænk inkluderet Moderne udendørs indretning Holdbare materialer, minimal vedligeholdelse

Læs mere om plantekassesættet her< /a>

7.247,00 kr.

Plantekassesæt med bænk i sort | 120 x 40 x 40-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilær

Skab en smuk udendørs oase med vores plantekassesæt med bænk i sort. Dette elegante sæt består af to plantekasser, hver måler 120x40x40 cm, og en charmerende bænk i douglastræ.

Med dette sæt kan du nemt skabe en frodig have eller terrasse med masser af plads til dine yndlingsplanter og blomster. Den sorte farve tilføjer et moderne touch, der passer perfekt til enhver udendørs indretning.

Den medfølgende bænk i douglastræ tilføjer ikke kun en hyggelig siddeplads, men også en æstetisk appel til dit udendørs rum. Nyd synet af dine planter og blomster fra en komfortabel position og skab samtidig en harmonisk atmosfære i din have eller på din terrasse.

Vores plantekassesæt med bænk er lavet af holdbare materialer, der sikrer langvarig brug og minimal vedligeholdelse. Tag det første skridt mod at skabe dit drømmeudendørsområde med dette stilfulde og funktionelle sæt fra Zinkbakken.dk.

Dimensioner

Plantekasserne måler 120x40x40 cm og du vælger om der skal fødder eller hjul på. De vejer 34 kg. stk.

Træbænken er i douglastræ og måler 80x40 cm og vejer 6,5 kg. 

Alternativer
Andre købte også