Plantekassesæt med bænk i sort | 40 x 40 x 40-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilær

Varenummer: 102236
Elegant plantekassesæt med bænk Sorte kasser, douglastræsbænk Dansk produceret Hyggelig siddeplads, moderne design Holdbart materiale, minimal vedligeholdelse

Læs mere om plantekassesættet med bænk her< /a>

5.247,00 kr.

Plantekassesæt med bænk i sort | 40 x 40 x 40-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilær

Skab en smuk udendørs oase med vores plantekassesæt med bænk i sort. Dette elegante sæt består af to plantekasser, hver måler 120x40x40 cm, og en charmerende bænk i douglastræ.

Med dette sæt kan du nemt skabe en frodig have eller terrasse med masser af plads til dine yndlingsplanter og blomster. Den sorte farve tilføjer et moderne touch, der passer perfekt til enhver udendørs indretning.

Den medfølgende bænk i douglastræ tilføjer ikke kun en hyggelig siddeplads, men også en æstetisk appel til dit udendørs rum. Nyd synet af dine planter og blomster fra en komfortabel position og skab samtidig en harmonisk atmosfære i din have eller på din terrasse.

Vores plantekassesæt med bænk er lavet af holdbare materialer, der sikrer langvarig brug og minimal vedligeholdelse. Tag det første skridt mod at skabe dit drømmeudendørsområde med dette stilfulde og funktionelle sæt.

Flamingo – Det isolerer plantekasse, hvilket betyder flamingoen om sommeren holder varmen ude af plantekasse. Dette mindsker fordampningen i plantekassen. Omvendt holder det på varmen om vinteren. Vi anbefaler det til plantekasser, da det er en lukket kasse og varmen har dermed ikke mulighed for at slippe ud.

Dimensioner

Plantekasserne måler 40 x 40 x 40 cm. Du vælger selv om der skal fødder eller hjul på.

Bænken måler 80 x 40 cm og er produceret i douglastræ.

Alternativer
Andre købte også