Plantekassesæt med bænk i sort | 80 x 40 x 40-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilær

Varenummer: 102244
Stilfuldt plantekassesæt med bænk Sorte kasser, douglastræsbænk Perfekt til udendørs indretning Dansk produktion og design Hyggelig siddeplads, moderne design

6.247,00 kr.

Plantekassesæt med bænk i sort | 80 x 40 x 40-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilær

Skab et stilfuldt udendørs rum med vores sorte plantekassesæt med bænk. Dette sæt består af to elegante plantekasser, hver måler 80x40x40 cm, samt en smuk bænk i douglastræ.

Med dette sæt kan du nemt skabe en smuk og funktionel have eller terrasse. De sorte plantekasser tilføjer et moderne touch, der passer perfekt til enhver udendørs indretning, og giver masser af plads til at dyrke dine yndlingsplanter og blomster.

Den medfølgende bænk i douglastræ tilføjer ikke kun en hyggelig siddeplads, men også en rustik charme til dit udendørs rum. Nyd synet af dine planter og blomster fra en komfortabel position og skab samtidig en indbydende atmosfære.

Vores plantekassesæt med bænk er fremstillet af holdbare materialer, der sikrer langvarig brug og minimal vedligeholdelse. Skab dit drømmeudendørsområde med dette elegante og funktionelle sæt fra Zinkbakken.dk.

Dimensioner

Plantekasserne måler 80x40x40 og du vælger om de skal have fødder eller hjul. De vejer 25 kg. pr. stk.

Træbænken måler 80x40 cm og er i douglastræ og vejer 6,5 kg.

Alternativer
Andre købte også