Brændeskjul

Varenummer: 101839

Vi står selv for produktionen af disse brændeholdere her i Danmark og kan sikre at kvaliteten af brændeskjulerne er i top. De er lavet i  corten, som er stål der ruster  i overfladen, men har en meget langsommere gennemtæring end andre metaller, og det betyder meget lang levetid. Efter som brændeskjuleren udsættes for vejr og vind, vil du komme til at se flere forskellige nuancer af den karakteristiske rødlige rustfarve i løbet af årene.

Kan bruges indenfor og udenfor

Du modtager brændeskjulerne ubehandlet, uden rustfarve, og som en af billederne illustrerer er den som ny en sølvig koksgrå. 

Ved indebrug vil den ikke skifte farve, andet end den nok vil blive lidt mørkere med tiden. Syntes du denne farve glæder brændeskjuleren og gerne vil bruge dem indendørs, kan man sagtens det. Du skal bare undgå at de bliver våde/fugtige, for så vil der dannes rust som smitter nemt af. Vi anbefaler derfor at man stiller dem på noget eller ligger noget under, som løfter den en smule op fra gulvet, bare for en sikkerheds skyld.

Ved udebrug vil man få rustfarve uanset hvad. Du stiller den bare ud og så vil rustfarven komme lige så stille, hvor lang tid der går afhænger udelukkende af vejret. Er man utålmodig med det og ønsker hurtig rustfarve, kan man vaske overfladen af med sæbe for at fjerne fedtet fra produktion og så smøre den med eddike. Intet stærkere, så vil det gå udover levetiden.

Mange muligheder

Du kan ved at købe 3 trekanter danne en trapez form, som er illustreret på et af billederne. Her kan du på toppen, hvor den er flad, vælge fx at pynte med nogle blomster. Du kan købe en ekstra trekant, og udover at spare penge, kan du danne en pyramide form. Har man ikke nok træ til at fylde dem alle, kunne man i stedet stille lys i øverste trekant eller en lanterne, hvis det er til udebrug. Mulighederne er mange.

Praktisk information

Brændeskjuleren består af 3 sider som skal sættes sammen til en trekant, hver side vejer 3,5 kg så det er til at håndtere. Samlet set vejer trekanten 10,5 kg. Så der er noget gods i det.

Vi sælger også disse brændeskjulere som trekantede højbede, samme produkt men under andet navn, så du kan man fordel tjekke ud om det var noget du kunne bruge for at opnå mængderabbaten. Dem finder du her.

Vi har lavet en video som illustrerer hvordan de skal samles, som du finder i bunden af denne side.

Prisen er pr. trekant.

Antal Pris pr. enhed
Til 9
599,00 kr.
Fra 10
549,00 kr.

Stock Image På lager

Brændeskjul

Materiale: Cortenstål 2mm
Vægt: 10,5 kg pr. trekant. 3,5 kg pr. side.
Mål: Trekanten er 60 x 60 x 60 cm, 35 cm bred og 53 cm høj efter at have samlet den på toppen (en enkelt side er 60 cm lang x 35 cm bred).
Anvendelse: Kan bruges indenfor og udenfor.

Alternativer
Andre købte også