Brændeskjuler med bænk

Varenummer: 100020

Mangler du en smart opbevaring af brænde udendørs? Vores brændeskjuler med bænk er både dekorativ og funktionel. Brændeskjulet har et rum under bænken, hvor der er plads til at brændet kan ligge tørt og godt. Lig gerne brændet med lidt plads i mellem, så der kan komme lidt luftcirkulation omkring brændet. Dette er med til at sikre at brændet ikke forbliver fugtigt og vådt.

Dette brændeskjul er velegnet til at have stående tæt bålfade eller bålstedet. Det giver både mulighed for at man kan sidde og nyde bålet og varmen derfra, samt have brænde lige ved hånden.

Brændeskjulet har lange træplanker på toppen, så man har mulighed for at sidde komfortabelt og varmt. Cortenstålets rust farve er en utrolig god kontrast til de naturlige farver i træet.

Brændeskjulet er 120 cm langt, 40 cm bredt og 43 cm højt. Det er lavet i cortenstål, som hurtigt får sin smukke rust farve. Cortenstål har den fordel at den er rusttræg og holder x 4 i forhold til alm. pladejern = + 20-årigt produkt. Den får meget hurtigt en flot rust farve, hvis den står udenfor. Dette vil pynte flot i alle slags haver.

Bemærk: Leveringstid på dette produkt er ca. 2 uger.

4.999,00 kr.

Brændeskjuler med bænk

Længde: 120 cm.
Brede: 40 cm.
Højde: 43 cm.
Materiale: Corten stål

Alternativer
Andre købte også