ByoFix 4X-PS - flydende

Varenummer: 100580

Gendan balancen i din dam eller sø med ByoFix 4X-PS. Oplev en transformerende kraft og vær vidne til genoplivningen af dit akvatiske økosystem. Sig farvel til organisk affald, slam og algerelaterede bekymringer. Vælg ByoFix 4X-PS for enestående resultater og et sundere og mere levende vandmiljø.

Læs mere om produktet

179,00 kr.

Stock Image Udsolgt

ByoFix 4X-PS - flydende

Om ByoFix 4X-PS

ByoFix 4X-PS er en revolutionerende flydende løsning, der udnytter kraften fra Rhodococcus- og Rhodobacter-bakterier til at tackle de mest udfordrende problemer i damme og søer. Designet specifikt til miljøer med højt indhold af organisk materiale eller genstridig slam i bunden, er dette probiotikabaserede produkt her for at transformere dit akvatiske økosystem.

Vigtige funktioner og fordele:

Forbrug af organisk materiale: ByoFix 4X-PS introducerer en nøje udvalgt blanding af probiotiske arter, der trives på organisk materiale. Når de forbruger dette affald, vokser deres population og reducerer effektivt den organiske belastning og fremmer et sundere miljø.

Alsidighed: Sig farvel til kompatibilitetsproblemer. ByoFix 4X-PS fungerer fantastisk i et bredt spekter af saltholdighed og turbiditet. Uanset karakteristika for din dam eller sø sikrer dette produkt konsekvent og pålidelig ydeevne.

Slamfjernelse: Med ByoFix 4X-PS er dagene med håndtering af uskøn slam forbi. Denne kraftfulde løsning fjerner effektivt slam på bare få dage og gendanner den naturlige skønhed og renlighed i din vandmiljø.

Koncentreret formel: Oplev kraften i høj koncentration. ByoFix 4X-PS kommer i en meget koncentreret form, hvilket eliminerer behovet for tidskrævende gæring før brug. Påfør det blot i din dam eller sø og vidne dets transformerende virkninger.

Bredt anvendt i akvakultur: ByoFix 4X-PS er betroet af fagfolk i akvakulturindustrien og har fået bred anerkendelse for sin enestående ydeevne. Det er blevet den foretrukne løsning til akvakultur og opdrætsdamme og giver enestående forbedring af vandkvaliteten.


Sådan forbedrer ByoFix 4X-PS vandkvaliteten:

pH-regulering: ByoFix 4X-PS regulerer aktivt pH-niveauerne i din dam eller sø og skaber et miljø, der er gunstigt for vandlevende organismer og generel økosystembalance.
Reduktion af ammoniak og nitrit: På blot 2-3 dage reducerer dette bemærkelsesværdige produkt betydeligt niveauerne af ammoniak og nitrit og fremmer et sundere levested for akvatiske organismer.

Eliminering af suspendere organisk materiale: ByoFix 4X-PS sigter mod og eliminerer suspendere organisk materiale i vandet i dammen, hvilket forbedrer klarheden ogmuliggør bedre lysgennemtrængning, hvilket igen fremmer væksten af gavnlige planter og organismer.

Algekontrol: Hvis du har været plaget af uskønne bobler eller invasiv blågrønne alger, giver ByoFix 4X-PS en løsning. Når det organiske affald og slam er opbrugt, kan blågrønne alger ikke overleve på grund af manglende føde, hvilket effektivt løser dette vedvarende problem.

Dosering:

300g pr. flaske og du bruger 1 gram pr. kvm. i en mindre dam.

Ved større søer og damme er startdosis fra 1 kg til 5 kg pr. hektar, afhængigt af niveauet af organisk stof

Læs mere om produktet på DyoFix officielle hjemmeside: Om ByoFix Beneficial Bacteria under punktet "ByoFix 4X-PS Liquid"

Alternativer
Andre købte også