Græskant - Cortenstål 2 mm - H: 25, L: 120 med huller

Varenummer: 100751

Gør dine bede nemmere at vedligeholde ved at bruge bedafgrænsninger, som gør at ukrudt, græs mm. ikke spreder sig længere end du vil have det. Da kanten er i 2 mm cortenstål kan den, modsat vores 3 mm kant, bøjes en anelse. På dette produkt har vi forboret 2 huller á 8 mm i hver ende så det bliver nemmere at samle til en lang kant uden at den skrider.

Bolte og møtrikker medfølger ikke - Klik her for at købe boltsæt.

Vi sælger samlinger du med fordel kan købe for at sikre dine græskanter ikke bliver skilt fra hinanden, klik her.

Man kan med fordel også købe hjørner, hvis man ønsker at have den stående som et L, eller ved køb af 3 kanter en U-form, vi laver ikke hjørner i 25 høj, men det er en mulighed og man kan evt. bare grave græskanten 5 cm ned, de skal alligevel ned i jorden, og så lade hjørnet blive over jordniveau, klik her for at se nærmere.

Bemærk ved køb af samlinger og hjørner, at boltsæt her medfølger.

Lav dit eget og billige højbed?

En god ide og en billig løsning til at lave ens eget højbed, er at købe 4 af disse græskanter og sætte dem sammen til en firkant, som der så vil måle 120 x 120 cm. Som man kan se på billederne, har vi forsøgt med lidt forskellige udgaver. Bl.a. har vi brugt vores egne hjørner. Her kan man vælge at bore hul og samle dem med en bolt og møtrik, eller man kan vælge at trykke hjørnerne godt ned i jorden. Så kan man lægge græskanten op mod hjørnerne og når der er kommet jord i bedet, bliver de der. Billedet viser et hjørne på 20 cm, men vi har dem også i 15 cm. Find alle vores hjørner her

103,20 kr.

Førpris: 129,00 kr. (20% besparet)
Græskant - Cortenstål 2 mm - H: 25, L: 120 med huller

Kanterne anvendes til afgrænsning af græs og bede.
Materialet er cortenstål med godstykkelse på 2 mm. Det vil få en flot rustfarve efter at have stået udenfor i nogle uger, det er meget vejrafhængigt, men det skal nok komme. Højden er 25 cm, mens kanten købes i længder a 120 cm.
Kanten kan skæres over med en vinkelsliber, eller en jernsav hvis man har god tid.
En græskant på 120 cm vejer 5 kg.

I hver ende af kanterne er der forboret 2 huller på 8 mm så kanterne kan samles med bolt og møtrik (medfølger ikke). Men vil du sammensætte græskanterne med vores samlinger, følger der bolte og møtrikker med når du køber dem. Du finder samlingerne her.

Alternativer
Andre købte også