Håndlavet fuglerede – ovalformet, Shesali

Varenummer: 100605

Vil du være livredder for nogle af dine fugle i haven? Når de små fugle kan hvile i læ og sikkerhed, sparer de på deres energireserver og har meget større chance for at overleve en hård vinter.

Vil du også støtte et rigtig godt Fair Trade produkt fra det sydlige Bangladesh, skal du købe et håndlavet fuglerede af kvalitets havgræs og genanvendte sari (farverig kjolestof). Hver enkel håndværker vælger selv hvilken farve og mønster som reden skal laves af, og derfor er hver fuglerede unik. Du kan derfor ikke selv vælge farven på fuglereden, men køber du den smukke fuglerede, støtter du et Fair Trade produkt og samtidig giver du havens fugle ly til vinter og en rede til foråret.

Denne fuglerede er ovalformet i modsætning til de andre håndlavede fuglereder; kugleformet som er den største og dråbeformet til en enkel lille fugl. Denne fuglerede med ovalform har et mindre hulrum og derfor perfekt til små fugle som bor alene. Reden giver et sikkert og lunt sted for småfuglene i de kolde vintermåneder.

Bagpå er monteret kroge og en lang løkke øverst, så kan du sikre fuglereden, så den ikke svinger i vinden. Fastgør den i læ og op i højde, så rovdyrene ikke kan nå den. Fuglereden er håndlavet af håndværkere fra det sydlige Bangladesh.

199,00 kr.

Stock Image Udsolgt

Håndlavet fuglerede – ovalformet, Shesali

Model Shesali - ovalformet

  • Vægt: 250 gram
  • Højde: 20 cm
  • Omkreds: 34,5 cm
  • Materiale: Naturligt havgræs og stof
Alternativer
Andre købte også