Hjørne til græskant | Corten 2 mm. | H20

Varenummer: 102048
Hjørne til græskant | 90 grader Forboret huller til let at samle Udført i 2 mm. cortenstål Passer til græskanter i samme højde Sikre et perfekt hjørne hver gang

Læs mere om hjørnet her

84,00 kr.

Førpris: 105,00 kr. (20% besparet)
Hjørne til græskant | Corten 2 mm. | H20

Det perfekte hjørne til dine græskanter der omhyggeligt er udformet for at garantere en perfekt 90-graders vinkel hver eneste gang. Skabt af holdbart 2 mm tykt cortenstål, tilfører dette hjørne en distinkt elegance til dine havegrænser. Med dimensioner på 30 x 30 cm og en forhøjet højde på 20 cm, er det designet til at integrere ubesværet i enhver have, uanset dens størrelse.

Dette græskant-hjørne er meget mere end en funktionel tilføjelse til dine bede; det er et tidløst designelement, der beriger din have. Det robuste cortenstål sikrer ekstraordinær holdbarhed mod elementerne, hvilket sikrer, at din haves charme vedligeholdes gennem årene.

Uanset om du sigter efter at skabe en tydelig adskillelse mellem græs og gangstier eller ønsker at omkranse et allerede etableret bed, tilbyder dette hjørne den ideelle løsning. Installationen er gjort enkel med bolte og møtrikker, forsynet med to forudborede huller på hver side, der nøjagtigt matcher græskanterne af samme højde, hvilket muliggør en hurtig og nem opsætning.

Kompletér din haveindretning med dette nøje udformede hjørne, som lover at tilføre både æstetik og praktisk funktionalitet til dit udendørs livsrum.

Alternativer
Andre købte også