Hjørne til græskant | Corten 3 mm. | H15

Varenummer: 102050
Hjørne til græskant | 90 grader Forboret huller til let at samle Udført i 3 mm. cortenstål Passer til græskanter i samme højde Sikre et perfekt hjørne hver gang

Læs mere om hjørnet her

79,20 kr.

Førpris: 99,00 kr. (20% besparet)
Hjørne til græskant | Corten 3 mm. | H15

Det optimale hjørne til dine græskanter, omhyggeligt skabt for at levere en nøjagtig 90-graders vinkel hver eneste gang. Fremstillet af robust 3 mm tykt cortenstål, dette hjørne tilfører en særlig elegance til dine havegrænser. Med mål på 30 x 30 cm og en højde på 15 cm, er det designet til at integrere harmonisk i enhver have, stor som lille.

Dette græskant-hjørne er så meget mere end en simpel funktionel tilføjelse til dine bede; det er en tidløs designklassiker, der beriger din haves udseende. Det solide cortenstål sikrer enestående holdbarhed mod alle typer vejrforhold, hvilket sikrer, at din haves naturlige skønhed opretholdes gennem årene.

Uanset om du stræber efter at etablere en markant grænse mellem græs og stier eller ønsker at indramme et allerede etableret bed, tilbyder dette hjørne den ultimative løsning. Installationen er gjort nem med bolte og møtrikker, udstyret med to præcist forudborede huller på hver side, der matcher perfekt med græskanterne af samme højde, hvilket gør opsætningen hurtig og uden besvær.

Afslut din haveindretning med dette nøje udformede hjørne, som garanterer at tilføje både æstetisk værdi og praktisk funktionalitet til dit udendørs område.

Alternativer
Andre købte også