Hjørne til græskant | Corten 3 mm. | H20

Varenummer: 102052
Hjørne til græskant | 90 grader Forboret huller til let at samle Udført i 3 mm. cortenstål Passer til græskanter i samme højde Sikre et perfekt hjørne hver gang

Læs mere om hjørnet her

95,20 kr.

Førpris: 119,00 kr. (20% besparet)
Hjørne til græskant | Corten 3 mm. | H20

det ultimative hjørne til dine græskanter, omhyggeligt konstrueret for at opnå en perfekt 90-graders vinkel hver eneste gang. Fremstillet af solidt 3 mm tykt cortenstål, tilfører dette hjørne en distinkt elegance til dine havegrænser. Med dimensionerne 30 x 30 cm og en højde på 15 cm, er det skabt til at harmonere smukt med enhver have, uanset størrelse.

Dette græskant-hjørne transcenderer den simple funktionelle rolle og fremstår som en tidløs designklassiker, der forstærker din haves æstetiske værdi. Det holdbare cortenstål sikrer enestående modstandskraft mod alle vejrforhold, hvilket garanterer, at din haves pragt forbliver intakt gennem tiden.

Uanset om du ønsker at etablere en tydelig grænse mellem grønne områder og stier eller at fremhæve et allerede eksisterende bed, tilbyder dette hjørne den perfekte løsning. Installationen er gjort let med bolte og møtrikker, forsynet med to præcist forudborede huller på hver side, der passer nøjagtigt til græskanterne af samme højde, hvilket sikrer en hurtig og ubesværet montering.

Afslut din haveindretning med dette nøje udformede hjørne, som lover at bringe både visuel charme og praktisk funktionalitet til dit udendørs område.

Alternativer
Andre købte også