Jordforbedring 1000 liter

Varenummer: 100158
100% Naturlig gødning bestående af hestemøg med halm og strå til at optage næringsstofferne. Jordforbedringen øger mikrolivet i haven for at give de bedste vækstbetingelser. Godkendt til økologisk dyrkning. Du modtager 20 poser a 50 l. på en palle

1.599,00 kr.

Jordforbedring 1000 liter

Jordforbedring er basalt set hestemøg tilføjet lidt strå og halm, fordi det giver jorden en god struktur som gør en forskel i forhold til at lede vand og holde på næringstoffer. Halm og strå optager næringstofferne og holder på dem, hvor de langsomt frigives i takt med af dine planters behov for næringstoffer stiger. Du får med denne type jord en forlænget positiv effekt af næringsstoffer til dine planter og grøntsager.

Jordforbedring hjælper også til med at minimere ukrudt, udover at fremme vækste af bedets grøntsager, planter eller blomster. Dette kræver du topdækker din have med 5 cm jordforbedring. Når du køber jordforbedringen som leveres direkte fra Champost, modtager du jord som haven vil sætte pris på ift. at øge de naturlige bedste næringsstoffer i haven og øge mikrolivet for at kunne give de bedste vækstbetingelser. Næringsstofferne kommer fra hestemøg og det bliver ikke mere organisk end dette. Hestemøget er desuden både komposteret og pasteuriseret. Som en bonus er det godkendt til økologisk dyrkning, så man med tryghed kan spise sine afgrøder uden bekymring om dårlige kemikalier.

Alternativer
Andre købte også