Jordforbedring 2700 liter

Varenummer: 100157
Naturlig gødning til dine planter, blomster og grøntsager. Øger mikrolivet som giver de bedste vækstbetingelser og minimerer ukrudt. Godkendt til økologisk dyrkning. Består af hestemøg, halm og strå - Pasteuriseret og komposteret. Du modtager 54 poser a 50 l. på en palle

3.699,00 kr.

Jordforbedring 2700 liter

Jordforbedring minimerer ukrudt og fremmer væksten af planter, blomster og havens frugt og grøntsager ved topdækning af din have på 5 cm. Du giver jorden dens naturlige bedste næringsstoffer og øger mikrolivet til at give de bedste vækstbetingelser. De 100% organiske næringsstoffer kommer fra hestemøg, som er både komposteret og pasteuriseret. Godkendt til økologisk dyrkning, så spis med tryghed dine voksne afgrøder fra jorden her.

Jordforbedring består primært af hestemøg, fordi det har en god effekt i samarbejde med tilføjet halm og strå. Det giver jorden en grovere struktur, som holder bedre på vandet og dermed sikrer et bedre dræn af vandet. Halm og strå binder sig til den naturlige gødning fra hestemøget og frigiver det kun langsomt, i takt med behovet fra planterne stiger. Med denne type jord giver du derved en længerevarende positiv effekt til dine planter og grøntsager.

Alternativer
Andre købte også