Valset hjørne til græskant | Jern 2 mm. | H15

Varenummer: 102268
Robust og holdbar græskant i jern 15 cm høj, 2 mm tyk. Kvalitetsjern, elegant finish Modstår tidens tand og vejr Skaber strukturerede udendørsrum

Læs mere om hjørnet her

119,20 kr.

Førpris: 149,00 kr. (20% besparet)
Valset hjørne til græskant | Jern 2 mm. | H15

Transformér din have med vores eksklusive hjørner til græskanter, valset op for en elegant finish. Disse hjørner har en imponerende højde på 15 cm og en solid godstykkelse på 2 mm, hvilket sikrer en robust og holdbar afgrænsning. Fremstillet i kvalitetsjern, tilføjer de ikke kun funktionalitet, men også et æstetisk element til din have.

Forestil dig skarpe, præcise linjer, der adskiller din frodige græsplæne fra blomsterbedene, og skaber en ren og velplejet atmosfære. Vores hjørner til græskanter er designet til at modstå tidens tand og vejrforhold, hvilket betyder, at de forbliver smukke og funktionelle i mange år fremover.

Lad din kreativitet blomstre med disse alsidige hjørner – ideelle til både små og store haver. Skab strukturerede og indbydende udendørsrum, der afspejler din personlige stil og kærlighed til haven. Med en finish, der kun bliver smukkere med tiden, vil disse hjørner i jern blive en uundværlig del af dit havearsenal.

Oplev forskellen med vores hjørner til græskanter – en investering i både skønhed og holdbarhed, der vil tage din have til nye højder.

Alternativer
Andre købte også