Zinkbakke 49 x 30 x 4 cm

Varenummer: 100094
Kraftig & solid zinkbakke Dansk produceret Velegnet til forspiring af frø 100% vandtæt Kan bruges år efter år Mere information om zinkbakken
Antal Pris pr. enhed
Til 2
174,00 kr.
Fra 3
150,00 kr.

Stock Image Udsolgt

Zinkbakke 49 x 30 x 4 cm

Der er rig mulighed for at inddrage en zinkbakke i sin indretning indenfor lige så vel som udendørs. Zinkbakken kan placeres på sofabordet med lys og planter for at skabe en hyggelig stemning. Den kan også fint bruges i køkkenet, hvor lækre olier, salt og peber og diverse krydderier.
Mange bruger zinkbakker til udendørs dekorationer, hvor der bliver placeret diverse dekorative elementer i. Det rustikke udtryk zinkbakken har, er en god kontrast til de naturlige materialer. Zinkbakkerne er rigtig gode at lave efterårs- og vinter dekorationer i.
Zinkbakken er utrolig god til at havens drivhus. Deres kraftige kvalitet gør at de er gode til forspiring af frø. Zinkbakken er loddet i hjørnerne, så den er vandtæt. Man kan derfor sagtens fylde den med jord og vande jorden, så den er klar til frø. Den er 100% vandtæt, og kan med fordel kombineres med enten kapilærmåtte eller vattex i bunden for at holde på og fordele vandet bedre.
Den er produceret i varmgalvaniseret stål, som er bukket og afslutningsvis loddet i hjørnerne. Den er i kraftig kvalitet, så den er hårdfør.

Zinkbakken vejer ca. 1100 gram.

Alternativer
Andre købte også